Conferința Internațională “Perinatal Health – Psychological, Social and Medical Approach”

Conferința Internațională “Perinatal Health – Psychological, Social and Medical Approach” este primul eveniment științific multidisciplinar din România din sfera sănătății mamei și copilului.

Conferința își propune să reunească specialiști diverși implicați în domeniul îngrijirii sarcinii, nașterii și perioadei postnatale, pentru a promova o abordare complexă bazată pe dovezi științifice, precum și colaborarea interdisciplinară în cadrul echipelor care se ocupă de îngrijirea mamei și copilului.
Un obiectiv important al conferinței este de a încuraja, iniția și susține dezvoltarea unei reale rețele de îngrijire a familiei și copilului în echipă multidisciplinară medico-psiho-socială. Doar așa vom reuși să înțelegem mai bine ființa umană și societatea în general, vom participa cu adevărat la creșterea calitatății vieții umane.
Acest eveniment își propune să promoveze educația medicală și psihologică continuă și să încurajeze un schimb hrănitor de fapte și idei despre sănătatea sugarilor, copiilor, dar și a mamelor și de ce nu a întregii familii .
Sunt invitați să ia parte la acest eveniment experți , cercetători, profesori din mai multe domenii: psihologie, medical (cu specialitățile obstetrică-ginecologie, neonatologie, pediatrie, medicină de familie, psihiatrie), sociologie, asistență socială, moașe, asistenți medicali, fiziokinetoterapeuti, educatori prenatali, doula și consultanți în lactație, studenți, alături de organizații guvernamentale și nonguvernamentale.
Organizația Mondială a Sănătății, pe baza cercetărilor desfașurate în întreaga lume, pune accent pe importanța acestei perioade timpurii și propune recomandări și ghiduri de bune practici pentru asigurarea unor servicii de sănătate de calitate în perioada prenatală, a nașterii, alaptării și îngrijirii copilului.
Invităm în mod cordial toate persoanele interesate să-și îmbunătățească cunoștințele în privința abordărilor medicale, psihologice și sociale ale pacienților pediatrici și îngrijitorilor acestora, dintr-o perspectivă complexă , multidisciplinară, unificatoare.Organizatori și parteneri principali:Asociația Română de Maternologie, Asociația Franco-Română Bébé-Bienvenu, International Society for Pre- and Perinatal Psychology and Medicine (ISPPM), Facultatea de Psihologie și Științele Educației, Universitatea București, Societatea Română de Pediatrie, Institute for Social Studies of Gender.

Inscrieri pe: https://conferinta.maternologia.ro/inscriere-conferinta/Website
https://conferinta.maternologia.ro/Facebook Page
https://www.facebook.com/maternologieFacebook Event
https://www.facebook.com/events/289238042380234

1 Comment

  • badin.ro , 28/01/2023

    Site Super-Duper! Il iubesc!! Voi reveni mai tarziu pentru a citi mai multe. Iti pun si marcaje in feed-urile.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *